Dell Thunder prototype blootgelegd, Android 3.0?

Hoe dan ook het is een gewoon prachtig telefoon

Dell smartphone strategie was eerder blootgelegd in het jaar, en nu we beginnen te meer concrete voorbeelden van de nieuwe generatie van mobiele telefoons te zien.

Dell Thunder, dat bedoeld is om een ​​smartphone opvolger van de tablet / telefoon Dell Streak zijn, is gebleken uit in video op Engadget .

En hoewel het niet de meest spec-zwaar lek, het chassis van de nieuwe telefoon is genoeg om ons enthousiast voor weken te houden.

heavy hitter

de Dell Thunder heeft blijkbaar een 8MP camera, en volgens de bron, een OLED scherm dat ten minste WVGA of zelfs hoger, en wordt geleverd in op maar liefst 4,1-inch formaat.

gezien het feit dat het is voorzien van een Q4 release datum, de Dell Thunder lijkt te passen in de Android 3.0 categorie, die grote tablet-stijl telefoons mandaten met high-res schermen – en als het uit voor dat, dan een upgrade kan zeker worden op de kaarten.

de eerdere lek niet veel licht werpen op de specs ook niet, anders dan het waarschijnlijk zou hebben een sterke Facebook en Twitter integratie, dus we zullen onze ogen open te houden .

Maar als je wilt om het te zien in zijn volle glorie, het hoofd over meer dan naar Engadget de video en controleren wat uw volgende smartphone zou kunnen zijn.