Huawei Kijk patent toont wristwear ontworpen voor gaming on the go

Maar het is waarschijnlijk niet de Huawei Watch 3

een toekomstige Huawei horloge kan streven naar uitgegroeid tot een Nintendo Switch rivaal als een nieuwe patent toont een idee om uw wristwear tot een innovatieve gaming-apparaat te maken.

in plaats van met behulp van het touchscreen of een draaibare ring, dit patent toont je in staat zijn om samen te werken met het horloge door middel van draaien en strekken de band zelf

lezen.: Huawei Nova 3i

Zoals u kunt zien in onderstaand schema – door Le tsGoDigital die het patent gespot -. zul je in staat zijn om het horloge met de riem gestrekt houden, spelletjes spelen op het scherm en druk op de band om verschillende richtingen te gaan

afbeelding 1 of 2

afbeelding 2 van 2

Het toont ook aan dat je zou kunnen th trekken e band naar links of rechts te bewegen een teken of zwaaien de band in verschillende richtingen voor andere controles.

Het schema toont ook de controles kunnen niet alleen worden ontworpen voor gaming ook niet. De ingebouwde controles binnen de band laat je toe om te communiceren met apps zoals zoomen in of het markeren van tekst op het scherm.

Gezien smartwatch displays zijn zo klein dat het zinvol is om een ​​extra manier om te communiceren met de toe te voegen uw horloge.

gaming op uw woon-werkverkeer

Een ander interessant element in het octrooi is de opname van een vierkant horloge voor de beelden.

Zowel de Huawei Kijk en Huawei horloge 2 had round displays en het is waarschijnlijk het het octrooi is slechts ter illustratie, maar het kan het bedrijf is op zoek naar een vierkant scherm omarmen zoals op de Apple Watch 3 .

Huawei ingediend voor het octrooi met de WIPO in december 2017, maar heeft eerder ingediend voor hetzelfde octrooi in China in 2015 en 2016, zodat het kan het bedrijf heeft gewerkt aan dit tech voor een tijdje.

Omdat dit idee is zo anders dan iets anders hebben we heb eerder gezien, we denken dat het is onwaarschijnlijk dat we deze functies te zien op de Huawei Watch 3 .

De CEO van het bedrijf heeft eerder bevestigde het bedrijf werkt op de derde iteratie van zijn horloge, dus we hopen om het te zien aan het eind van 2018 en dat kan betekenen dat er geen tijd om dit onder meer gaming idee.

  • Huawei Watch 3 release datum, prijs, nieuws en lekken