Sprint stelt $ 299,99 Galaxy Note 2 voor 25 oktober

Trick or treat met Note 2

Galaxy Note 2 aankondigingen blijven maar komen, zoals Sprint aangekondigd Dinsdag is het over te stappen op de plaat Samsung phablet te leveren.

Sprint zal beginnen met de verkoop van de Note 2 oktober 25 op $ 299 voor de 16GB model op een contract van twee jaar.

stijlbewuste early adopters wil ze dat ze een keuze tussen de phablet zult hebben in marmer wit of titanium grijs.

de in het kader – $ 300 prijs verschijnt rechts rond waar de meeste dragers zijn vestigen, hoewel U.S. Cellular enigszins verschillen met het aanbieden van de nieuwe handset voor $ 299 na een $ 100 mail-in-korting.

Concurrenten AT & T en T-Mobile ook hun eigen Galaxy hebben gemaakt Opmerking 2 aankondigingen onlangs. Beide dragers waren vreemd stil op een bepaalde datum al, in plaats gunste van om gewoon te zeggen dat het apparaat zal komen “in de komende weken.”

Galaxy Note 2 debuut

de Samsung Galaxy Note 2 is even indrukwekkend als het is groot, met een 5,5-inch HD Super AMOLED display waardoor het groter dan de gemiddelde smartphone, maar kleiner dan een 7-inch tablet. Vandaar de koosnaam “phablet.”

Geavanceerde een 1.6GHz Exynos processor, 2 GB RAM, Android 4.1 Jelly Bean en een shell dat is eigenlijk dunner dan de oorspronkelijke Galaxy Note , het meten van een slanke 9,4 millimeter.

het komt ook met de nota’s Soud-Pen stylus, een 8-megapixel camera en NFC connectiviteit.

Sprint merkte ook op de Galaxy Note 2 komt in aanmerking voor Sprint Professional Grade, die voorziet in verbeterde beveiliging en actieve sync mogelijkheden om zakelijke gebruikers.

Er is geen pre-order voor de Samasung Galaxy Note 2 met Sprint, zodat de abonnees in de hoop op te halen de king-size smartphone voorgrond Halloween moeten hun agenda’s te markeren voor de donderdag voor.

Via Sprint